Тренінг на тему «Залучення волонтерів»

Опубліковано: 3 травня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Студетнські заходи

© Шосткинський інститут СумДУ

Тренінг на тему «Залучення волонтерів»


👋🏻 Агов, друзі !
✅️ 24.04 в рамках волонтерського проекту відбувся перший захід – тренінг на тему «Залучення волонтерів» з талановитою спікеркою @masha_solodukha18 .
● Обговорили такі питання:
- виклики волонтерства в Україні
- як поставили задачу по SMARTу
- канали пошуку волонтерів
- що таке «Реєстр волонтерів»
- рекомендації щодо організації роботи з волонтерами

💡 Практична частина тренінгу змусила молодь поміркувати над нагальними проблемами сьогодення у сфері волонтерства.
Які впливові та невпливові волонтерські ініціативи є у нашій громаді? Як має виглядати психологічний портрет ідеального волонтера? Через які канали просування інформації краще за все шукати волонтерів для своєї організації? Як організувати роботу колективу та вкладати ресурси в учасників процесу ? ⤵️

⤴️ На усі ці запитання молодь отримала відповіді під час виконання практичних завдань. Процес роботи над завданнями залишив позитивний відбиток у пам’яті учасників, оскільки робота колективу була наповнена крутими емоціями, позитивними суперечками, жартами та натхненням.
Дякуємо @aktyvna_hromada та регіональну координаторку ВІ «Активна Громада» @masha_solodukha18 за чудовий тренінг та мотивацію молоді долучатися до волонтерських осередків.

TЕГИ: Студетнські заходи ♦

    Фоторепортаж →

© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua