Налагодження взаємовигідного співробітництва

Опубліковано: 21 квітня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Новини інституту

© Шосткинський інститут СумДУ

Налагодження взаємовигідного співробітництва

З початку квітня заступник директора з наукової роботи Шосткинського існтитуту Закусило Роман Васильович перебуває в Варшавському Інституті промислової органічної хімії (Instytut Przemysłu Organicznego) з метою налагодження прямого та взаємовигідного співробітництва у сфері вищої освіти.
Наразі для нашого науковця щоденний формат перебування в Польщі складається з дослідницької діяльності, участі у семінарах та майстер-класах, пошуку можливостей для залучення польських колег до майбутніх грантових програм і проєктів з нашим інститутом.
В фоторепортаж включено один із останніх заходів пана Романа - семінар для адміністрації та провідних фахівців інституту ІРО "Ukraińska nauka i wojna: czy nauka może przyczynić się do zwycięstwa? Rola instytutu naukowego w czasie wojny" (Українська наука і війна: чи може наука сприяти перемозі? Роль наукового інституту під час війни).


    Фоторепортаж →

© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua