І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт

Опубліковано: 21 грудня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Науково-дослідна робота

© Шосткинський інститут СумДУ

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт

18 грудня 2021 року в онлайн режимі відбувся І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт вихованців Шосткинської МАН на якому було представлено понад 100 робіт різнопланового напрямку. За традицією викладачі Шосткинського інституту СумДУ прийняли активну участь у роботі журі Шосткинської МАН. Наші викладачі підтримали роботи таких секцій як, «Мікроекономіка та макроекономіка», «Англійська мова», «Хімія», «Електроніка та приладобудування», «Науково-технічна творчість та винахідництво», «Журналістика», «Педагогіка», «Соціологія», «Право». За результатами роботи секцій було обрано найкращі роботи, що були рекомендовані до участі в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт.
Імена переможців І (міського) етапу захисту МАН буде оголошено на сайті Шосткинської МАН (https://shostka-man.jimdofree.com) та на сторінці Шосткинської МАН у Facebook (https://www.facebook.com/shostkaman).
Зичимо переможцям цьогорічного конкурсу успіхів у їх подальшій роботі вже на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідних робіт МАН.

TЕГИ: Запрошуємо на навчання ◊ Науково-дослідна робота

    Фоторепортаж →

© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua