Інтеграція до міжнародного освітнього простору

Опубліковано: 23 серпня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Науково-дослідна робота

© Шосткинський інститут СумДУ

Сумський державний університет - серед лідерів в Україні за кількістю підтриманих проєктів, що підтверджує активну інтеграцію університету до міжнародного освітнього простору.

Європейською Комісією оголошено результати конкурсу 2020 року проєктів за напрямом «Жан Моне» Програми ЄС ЕРАЗМУС+. За результатами конкурсу Сумський державний університет - серед лідерів в Україні за кількістю підтриманих проєктів, що підтверджує активну інтеграцію університету до міжнародного освітнього простору.
Так, з 38 проєктів напряму «Жан Моне», рекомендованих до фінансування в Україні, від Сумського державного університету підтримано 7 проєктів, серед яких і проект викладачів кафедри економіки та управління Шосткинського інституту. Над темою «Застосування інтегрованих комунікацій для інформування громади з питань європейської інтеграції та електронної демократії» працювали к.е.н. Новикова Інна, к.е.н. Пригара Ірина, к.е.н. Тур Олександр (керівник проекту Новикова І.). Дослідники будуть проводити науково-аналітичну інформаційну діяльність з метою формування громадської підтримки інтеграції України до ЄС як процесу внутрішніх реформ, спрямованих на наближення стандартів життя в державі до європейських шляхом роз’яснення переваг, що виникають на різних етапах такої інтеграції. Проект акумулює співпрацю всіх учбових закладів міста, координує діяльність науковців та викладачів для систематизації знань у молоді та громадськості в контексті усвідомлення переваг та необхідності реформ, які здійснює влада.

TЕГИ: Науково-дослідна робота

    Фоторепортаж →






© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua