День відкритих дверей

Опубліковано: 16 травня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Вступникам

© Шосткинський інститут СумДУ

День відкритих дверей

13 травня в Шосткинському інституті Сумського державного університету відбувся День відкритих дверей. На захід були запрошені випускники загальноосвітніх навчальних закладів м. Шостки та Шосткинського району. Разом з майбутніми абітурієнтами прийшли їхні батьки і вчителі. Довгоочікуваних гостей щиро вітали учасники студентського народного вокального ансамблю «Сузір’я».
Для більш суттєвого знайомства і розуміння напряму випускаючих кафедр на захід були запрошені і представники ТОВ «Фармхім» і Компанії Perspective Studio, які є членами Експертної Ради роботодавців Шосткинського інституту. Під час презентації освітньої діяльності для школярів були організовані екскурсії навчальними аудиторіями та науковими лабораторіями, цікаві лекції, вікторини, майстер-класи.
Кваліфіковані фахівці Шосткинського інституту ознайомили майбутніх абітурієнтів з умовами вступу в 2023 році і надали всю необхідну інформацію про навчання в закладі вищої освіти.

TЕГИ: Вступникам

    Фоторепортаж →

© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua