Нове засідання Євроклубу «InfoEU»

Опубліковано: 16 січня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Міжнародна наукова діяльність

© Шосткинський інститут СумДУ

Нове засідання Євроклубу «InfoEU»

Новий рік, нове засідання Євроклубу «InfoEU»*. Команда викладачів кафедри економіки та управління Шосткинського інституту СумДУ Пригара Ірина, Новикова Інна, Тур Олександр в рамках виконання модуля Жана Моне «Застосування інтегрованих комунікацій для інформування громадськості з питань європейської інтеграції та електронної демократії» з нагоди минулих свят провели цікаве заняття на тему «Святкування Нового року та Різдва в країнах ЄС». Юні учасники Молодіжної дорадчої ради при міському голові із захопленням дізнавалися про особливості святкування Різдва та Нового Року у Європі. Юні вихованці МДР дізналися багато нового про традиції та звичаї святкування різдвяних та новорічних свят у Франції, Німеччини, Іспанії, Англії та інших європейських країнах. Активна дискусія, цікаві ігри, весела атмосфера стали родзинкою чергового засідання Євроклубу.
З нетерпінням чекатимемо нових зустрічей.
З Новим Роком та Різдвом Христовим! Всім бажаємо щастя, здоров’я, натхнення і обов’язково перемоги!

* -Євроклуб «InfoEU» засновано та працює завдяки фінансовому сприянню ЄС в рамках європейського гранту Жана Моне «Застосування інтегрованих комунікацій для інформування громадськості з питань європейської інтеграції та електронної демократії».


    Фоторепортаж →

© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua