Науково-практичний онлайн-семінар на тему: «Вища освіта в країнах ЄС»

Опубліковано: 1 липня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Новини інституту

© Шосткинський інститут СумДУ

30 червня 2022 року на базі Шосткинського інституту Сумського державного університету в рамках реалізації проєкту за програмою ім. Жана Моне програми Еразмус + проведено відкритий науково-практичний онлайн-семінар на тему: «Вища освіта в країнах ЄС».
На онлайн-семінарі були присутні викладачі Шосткинського інституту СумДУ та Шосткинського фахового коледжу імені Івана Кожедуба СумДУ, вчителі Шосткинської спеціалізованої школи І-ІІ ступеня ліцей. Також на захід завітали представники управління міжнародного співробітництва Сумського державного університету.
У ході семінару були висвітлені наступні питання:
- Політика Європейського Союзу у сфері вищої освіти;
- Міжнародні та європейські стандарти вищої освіти;
- Кадрове забезпечення політики вищої освіти.
Гостей дуже зацікавила тематика семінару. Найбільший інтерес викликали питання впровадження міжнародних та європейських стандартів вищої освіти в країнах ЄС та кадрове забезпечення освітнього процесу у європейських країнах.
Команда виконавців проєкту щиро дякує всім, хто приєднався до обговорення особливостей розвитку освітньої політики в країнах ЄС.

Hауково-практичний онлайн-семінар на тему: «Вища освіта в країнах ЄС».

TЕГИ: Запрошуємо на навчання ◊ Міжнародна наукова діяльність



© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua