На кафедрі економіки та управління відбулися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів

Опубліковано: 28 червня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Новини інституту

© Шосткинський інститут СумДУ

На кафедрі економіки та управління відбулися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів

На кафедрі економіки та управління з 9 по 25 червня 2022 року відбулися захист бакалаврських кваліфікаційних робіт випускників за спеціальностями «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Перед Державними екзаменаційними комісіями, що працювали за різними спеціальностями студенти захищали свої кваліфікаційні роботи у яких розглядали актуальні для нашого міста та регіону питання і проблеми ефективної діяльності промислових підприємств, розвитку малого та середнього бізнесу, інвестиційного потенціалу громади тощо. Державні екзаменаційні комісії високо оцінила роботи випускників кафедри економіки та управління, виставивши їм високі підсумкові оцінки.
Після оголошення загальних результатів захисту бакалаврських робіт члени Державних екзаменаційних комісій ШІ СумДУ з кафедри економіки та управління, СумДУ з кафедри економіки та бізнес-адміністрування, а також з кафедри фінансових технологій та підприємництва звернулися до випускників з щирими привітанням.
Присутні члени екзаменаційних комісій побажали випускникам гарно відпочити від напруженого ритму праці і з новими силами взятися за навчання на наступному рівні – магістерському.
Зичимо нашим випускникам реалізувати свій інтелектуальний потенціал в успішній кар'єрі. Нехай Вам щастить! У добрий час до нових звершень!


    Фоторепортаж →

© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua