ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-МЕТОДИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ОСВІТА, НАУКА ТА ВИРОБНИЦТВО: РОЗВИТОК ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

Опубліковано: 07 червня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Новини інституту

© Шосткинський інститут СумДУ

У Шосткинському інституті СумДУ збиралася найталановитіша молодь та її наставники для того, щоб поділитися своїм баченням майбутнього України і нашого міста

Щорічно квітневі дні традиційно були ознаменовані тим, що у Шосткинському інституті СумДУ збиралася найталановитіша молодь та її наставники для того, щоб поділитися своїм баченням майбутнього України і нашого міста, власними науковими планами. Організатори заохочували молодь відчути дух широкої академічної спільноти, окреслити траєкторію свого подальшого наукового зростання. Цьогоріч у наші плани втрутилася розв’язана Росією повномасштабна війна, яка змусила кожного подорослішати завчасно. Адміністрацією інституту було прийняте рішення про перенесення конференції на червень.
2-го червня в Шосткинському інституті Сумського державного університету в сьомий раз відбулась Всеукраїнська науково-методична конференція «Освіта, наука та виробництво: розвиток та перспективи».
Участь в конференції взяли не тільки науковців Шостки та Сумщини, а й всієї наукової спільноти України. До друку було подано 80 тез доповідей за наступними напрямками:
- сучасні проблеми хімії та хімічної технології;
- сучасні проблеми та перспективи дослідження соціально-гуманітарного знання;
- прикладні та фундаментальні питання природничих наук;
- новації в економіці та фінансах;
- системи управління, математичне моделювання та інформаційні технології;
- перспективні методики викладання в навчальних закладах;
- європейська інтеграція: нові можливості та горизонти.
Україна, яку ми побачимо у майбутньому – це Україна, яку збудує молодь. Це і є світ очима молодих. Відтак є великі сподівання на креативність і творчий підхід до справи в середовищі молодих науковців. Такі конференції для школярів та студентів - це творення майбутньої наукової еліти України.

TЕГИ: Запрошуємо на навчання ◊ Міжнародна наукова діяльність






© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua