VIІ Всеукраїнська науково-методична конференція «Освіта, наука та виробництво: розвиток та перспективи»

Опубліковано: 6 червня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Новини інституту

© Шосткинський інститут СумДУ

В Шосткинському інституті СумДУ 02 червня 2022 року в режимі он-лайн відбулась VIІ Всеукраїнська науково-методична конференція «Освіта, наука та виробництво: розвиток та перспективи». На конференцію було подано більше 70 тез та представлено більше 50 доповідей.
Зокрема, на 7 секцію «Європейська інтеграція: нові можливості та горизонти», що проводилась в рамках виконання Європейського гранту Жана Моне 2020 620065-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE на тему: «Застосування інтегрованих комунікацій для інформування громадськості з питань європейської інтеграції та електронної демократії» було подано близько 20 тез з таких навчальних закладів як: Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського, Київський національний лінгвістичний університет, Шосткинський інститут СумДУ, Шосткинський фаховий коледж Сумського державного університету, ШНВК спеціалізована школа І-ІІ ступенів – ліцей.
У зв’язку із повномасштабними військовими діями на території України з 24.02.2022 року на секції «Європейська інтеграція: нові можливості та горизонти» було представлено декілька доповідей, які висвітлювали теми війни, економічного та політичного становища України та допомогу ЄС у вирішенні проблем, викликаних військовою агресією росії.
Окрім того у доповідях учасників секції розглядалися найближчі перспективи України щодо отримання статусу країни-кандидата на вступ до ЄС. Всі доповіді учасників отримали позитивну оцінку.
Висловлюємо щиру подяку всім учасникам конференції та маємо надію на подальшу плідну співпрацю!

В Шосткинському інституті СумДУ 02 червня 2022 року в режимі онлайн відбулась VIІ Всеукраїнська науково-методична конференція «Освіта, наука та виробництво: розвиток та перспективи».



© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua