Ще одна перемога Шосткинського інституту

Опубліковано: 10 вересня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Новини інституту

© Шосткинський інститут СумДУ

Вітаємо кафедру ХТВМС та авторів проекту !

З 12 по 14 серпня 2021 року в м.Києві відбувся Міжнародний оборонний інвестиційний форум, у рамках якого було проведено Х-ий Фестиваль інноваційних проектів "Sikorsky Challenge 2021: Україна і Світ". Форум був передбачений урядовим планом заходів з підготовки та відзначення 30-ої річниці незалежності України і зібрав представників багатьох країн.
На представницький конкурс було подано 320 інноваційних проектів. У тому числі проект кафедри хімічної технології високомолекулярних сполук Шосткинського інституту СумДУ «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ВИСОКОЕФЕКТИВНИХ ПОРОХІВ ЛАКОВОГО ТИПУ ДО СТРІЛЕЦЬКОЇ ЗБРОЇ».
Інноваційний проект був помічений представниками Кабінету Міністрів України, українських оборонних підприємств та науковою спільнотою і заслужено відзначений Дипломом Фіналіста.
Вітаємо кафедру ХТВМС та авторів проекту: заступника директора з наукової роботи доцента, кандидата технічних наук Закусило Р.В., завідувачку кафедри, кандидата технічних наук Середу В.І., професора, доктора технічних наук Лукашова В.К. та зичимо подальших успіхів у науково-практичній діяльності!

TЕГИ: Запрошуємо на навчання ◊ Науково-дослідна робота






© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua