Вітання ректора СумДУ з нагоди 20-ліття Шосткинського інституту !

Опубліковано: 16 червня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Новини інституту

© Шосткинський інститут СумДУ

Найщиріші вітання з урочистою подією – 20-річчям від дня заснування закладу!

Шановні викладачі, співробітники та студенти Шосткинського інституту Сумського державного університету!
Прийміть найщиріші вітання з урочистою подією – 20-річчям від дня заснування закладу!
Cтворений у 2001 році як позабазовий структурний підрозділ класичного типу, Шосткинський інститут Сумського державного університету є наразі знаним освітнім закладом на півночі країни, завдяки, передусім, фаховості викладачів та підготовці спеціалістів, спроможних успішно конкурувати на ринку праці.
Акумулюючи в своїй діяльності кращі освітні програми та практики, впроваджуючи в навчальний процес технологічні інновації, інститут нарощує потенціал та примножує свої здобутки.
Цього святкового дня висловлюю глибоку шану усім викладачам та співробітникам за шляхетну працю, бажаю благополуччя, оптимізму, особистих та професійних досягнень.
Щиро зичу здобувачам освіти великого натхнення, наснаги, невтомного прагнення до пізнання, впевненості у власних силах та знаннях. Нехай усі найсміливіші плани і задуми завжди здійснюються, а бажання досягнути поставленої мети ніколи не згасає!

З повагою
ректор Сумського державного університету

Василь КАРПУША






© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua