Студенти інституту висловили підтримку євроінтеграції

Опубліковано: 1 грудня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Міжнародна наукова діяльність

Відео знято в рамках виконання модуля Жан Моне "Застосування інтегрованих комунікацій для інформування громадськості з питань європейської інтеграції та електронної демократії".
© YouTube video

З набуттям незалежності України поступово визначився головний вектор її розвитку — інтеграція до європейського співтовариства. Євроінтеграційна ідея є свідомим і природним стратегічним вибором українського суспільства. Різні верстви населення по різному до цього відносяться. Але молоді українці надають ЄС перевагу в усьому, а особливо у питанні економічного добробуту, можливостей доступу молоді до навчання у європейських університетах, можливості вільно подорожувати.
Студенти Шосткинського інституту СумДУ висловили підтримку інтеграції України до ЄС, але хотіли б більше знати про вимоги, які висувають до країн-претендентів на членство в ЄС, а також про економічні перспективи, які може надати членство України в Європейському Союзі.

TЕГИ: Міжнародна наукова діяльність

© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua