З Днем працівників освіти!

Опубліковано: 01 жовтня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Студетнські заходи

© Шосткинський інститут СумДУ
Вітання студентів Шосткинського інституту СумДУ     

Вітаємо всіх працівників освіти Шосткинського інституту Сумського державного університету з професійним святом!
Щира подяка вам за відданість своїй справі, добро, творчий пошук, за талант і прагнення сіяти розумне, добре, вічне; чуйність і сердечне тепло, які ви щедро віддаєте студентській молоді.
Нехай ваша нелегка, але дуже важлива праця цінується, шанується і щедро винагороджується. Нехай ваше дозвілля складається не тільки з перевірки творчих робіт та написання методрозробок, а й із яскравих, насичених подіями миттєвостей. Відмінного самопочуття і простого людського щастя, дорогі освітяни!

Вітання директора Шосткинського інституту СумДУ Наталії Тугай     

© Шосткинський інститут СумДУ Великошановні освітяни, любі колеги !
Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом мудрості, добра і надії – з Днем працівників освіти!
Як кожен день починається з ранкового світанку, так майбутнє кожної людини починається зі знань, які складають основу благополуччя нашого життя, основу розвитку нашої української держави. А майбутнє України - це освічене суспільство, інноваційний розвиток, гармонійне поєднання освіти, науки та виробництва! І розбудова цього майбутнього найважливіша місія, яка покладена на освітян - виховання інтелектуального потенціалу нації!
Отже, бажаю вам міцного здоров’я, життєвої сили, невичерпної енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності, стабільного оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, сонячних днів!

Народний вокальний ансамбль "Сузір‘я" Шосткинського інституту Сумського державного університету вітає з Днем працівників освіти !
© Шосткинський інститут СумДУ
З днем працівників освіти ! Вітання Народного ансамблю танцю «Світанок».
© Шосткинський інститут СумДУ

TЕГИ: Студетнські заходи

© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua