Шосткинський інститут СумДУ долучився до нового проекту

Опубліковано: 29 березня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Студетнські заходи

© Шосткинський інститут СумДУ

Шосткинський інститут СумДУ долучився до нового проекту.

Друзі, поспішаємо розповісти круту новину !
✅️ Шосткинський інститут СумДУ долучився до проекту, втіленого та ініційованого однією з найбільших фундацій в Україні.
🔹️ Міжнародний фонд «Відродження» орієнтується на розвиток відкритого суспільства в Україні на основі демократичних цінностей. Місія фонду – фінансово й організаційно сприяти становленню прогресивного суспільства шляхом підтримки значущих для його розвитку громадських ініціатив. Самостійно чи в партнерстві з іншими організаціями фонд ініціює та втілює проекти, важливі для соціального, економічного та політичного розвитку українського суспільства.
🔸️ Також у ході роботи над проектом було залучено об’єднання Альянсу українських університетів, яке поширювало опитування для різних груп населення. Робота Альянсу орієнтується на запит громад, дослідження потреб суспільства, у співпраці із закордонними партнерами.
❓️Яка була роль студентів у ході роботи над проектом ?
✅️ Студенти організувалися у сильну та амбітну команду, націлену на конкретний результат. Перед ними постало наступне завдання: провести опитування в рамках дослідження, яке проводиться спільно органом місцевого самоврядування нашої громади та Альянсом українських університетів. Ключова ціль дослідження: зрозуміти основні потреби різних груп населення. Таким чином, студенти опитали 20 ФОП, 10 громадських організацій та 25 представників ВПО. Опитування двох останніх категорій проводилося в офісі Центру підтримки внутрішньо переміщених осіб, організовано спільно з його керівником Бороздіним В. А.
👩‍🎓 Залучення молоді до подібних ініціатив з підтримки територіальних громад виховує почуття соціальної відповідальності та суспільної значущості.
🤝 Вдячні ініціаторам даного проекту за проведення важливої роботи в підтримку населення нашої громади.

TЕГИ: Студетнські заходи

© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua