Вокальний ансамбль «Сузір’я» ШІ СумДУ став призером двох престижних конкурсів

Опубліковано: 7 квітня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Дозвілля та відпочинок

© Шосткинський інститут СумДУ

Чергова перемога Народного вокального ансамблю «Сузір’я» Шосткинського інституту СумДУ

З 1 по 31 березня у місті Хмельницький відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Пісня над Бугом». Конкурс організовано Українським державним центром позашкільної освіти за підтримки Міністерства освіти і науки України. Цьогоріч захід відбувся онлайн.
Через формат конкурсу участь у ньому взяла рекордна кількість творчих колективів та сольних виконавців – 6 416 учасників із 23 областей України. З поміж такої чисельності артистів журі виокремило саме Народний вокальний ансамбль «Сузір’я» Шосткинського інституту СумДУ та Фахового коледжу імені Івана Кожедуба (керівник– Ірина Соколова). У номінації «естрадний спів» студентки із Шостки завоювали ІІ місце.
Крім цього нещодавно солістки «Сузір’я» взяли участь і в престижному Міжнародному онлайн-фестивалі талантів ZIRKA «World Stars USA 2021» в Лос-Анджелесі. У номінації «Вокал» шосткинський ансамбль став володарем першого місця. У цьому конкурсі дівчата представили композицію “Обійми мене”.

© За матеріалами інтернет-газети Шостка Інфо






© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua