Конкурс відео-пітчингу бізнес ідей The Big Idea Challenge.

Опубліковано: 27 травня Підготовлено ШІ СумДУ ТЕГ : Науково-дослідна робота

© Шосткинський інститут СумДУ

25 травня відбувся конкурс відео-пітчингу бізнес ідей The Big Idea Challenge, який є є ключовою частиною програми Британської Ради Creative Spark Higher Education Enterprise Programme. Журі конкурсу очолили кординатори проєкту Creative Spark з Kingston University Dr. Alan Flowers і керівниця бізнес-освіти університету, голова торгової палати Martha Mador.
До складу команди Шосткинського інституту Сумського державного університету увійшли кандидат технічних наук, викладач кафедри системотехніки та інформаційних технологій Олександр Андрусенко, асистент кафедри системотехніки та інформаційних технологій Павло Пата, кандидат технічних наук, викладач кафедри хімічної технології високомолекулярних сполук Єфименко Анна.
Всього в конкурсі було представлено 45 стартапів з України, серед яких стартап нашої команди Smart House AR Game увійшов у 20 кращих та був обраний до участі у наступному турі конкурсу.

TЕГИ: Науково-дослідна робота

© При використанні текстових та фотоматеріалів сайту ШІ СумДУ обов'язкове активне посилання на джерело - https://shinst.sumdu.edu.ua